Київстар змінив умови для користувачів мобільного інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар змінив умови для користувачів мобільного інтернету

Особисті фінанси
18746
Мобільний оператор «Київстар» ввів єдині умови для використання додаткових пакетів мобільного інтернету. Нововведення набуло чинності минулого тижня і стосується всіх абонентів як передплаченої, так і контрактної форми обслуговування.
Як повідомили в прес-службі оператора, додаткові пакети мегабайт абоненти можуть отримати тільки в двох випадках. По-перше, якщо у них закінчився основний трафік в тарифі. По-друге, вони не встигли внести абонплату за 4 тижні/місяць, але продовжують користуватися мобільним інтернетом.
Протягом місяця цими додатковими пакетами користується лише невелика кількість абонентів «Київстару». Більшість використовує мегабайти в рамках тарифу, відзначили в компанії.
Раніше в деяких тарифах діяли старі, менш вигідні умови. Наприклад, абоненти могли отримати протягом дня тільки до 250 МБ або до 500 МБ, а потім мобільний інтернет продовжував працювати на швидкості 2G, тобто в межах 32−128 Кбіт/сек.
З 12 січня почали діяти уніфіковані умови. Абоненти зможуть отримати додатково до 1000 МБ мобільного інтернету протягом дня. Після їх використання буде діяти безлімітний мобільний інтернет на максимальній доступній швидкості. За наявності покриття це може бути пропускна здатність 3G/4G.
При цьому вартість мегабайтів мобільного інтернету для абонентів не змінилася. Як розповіли в пресслужбі «Київстару», кожні 100 МБ в пакеті будуть коштувати, як і раніше.
Зокрема, можна буде на добу замовити не більше ніж 10 пакетів по 100 МБ і вартістю 10 грн. Якщо комусь цього мало, є послуга «День онлайн 1000 МБ» за 15 грн/доба або «День онлайн 4000 МБ» за 30 грн/доба. Їх термін дії – до 23:59:59 того календарного дня, в який вони були нараховані. Невикористаний обсяг трафіку цих пакетів «згорить».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас