Українська компанія airSlate залучила $40 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська компанія airSlate залучила $40 млн інвестицій

Фондовий ринок
612
Стартап по автоматизації робочих процесів airSlate (колишній PDFfiller) оголосив про залучення $40 млн інвестицій від Morgan Stanley Expansion Capital, General Catalyst і HighSage Ventures.
Про це йдеться на сайті компанії.
Компанія повідомила, що фінансування буде використано для збільшення продажів до $100 млн у 2021 році з акцентом на розширенні функціональності продукту та інтеграцію додаткових варіантів використання.
Також airSlate планує направити інвестиції на маркетинг і вихід на нові міжнародні ринки.
«Автоматизація бізнес-процесів і управління документами з безпечної, всеосяжної і надійної хмари – це те, що компанії шукають для модернізації своїх додатків і підтримки клієнтів, партнерів і співробітників. Унікальний пакет airSlate – ідеальний приклад того, як компанії можуть і будуть працювати в цифровому форматі в майбутньому», – зазначив член ради директорів airSlate і головний виконавчий директор General Catalyst Пол Саган.
Із закриттям цього раунду загальні інвестиції в airSlate становлять $80 млн.
airSlate – SaaS-компанія, основний продукт якої – сервіс для автоматизації документообігу. Рішення airSlate в автоматизації бізнесу без коду дозволяють нетехнічним користувачам перетворювати свої бізнес-процеси в цифровий формат, перевівши їх в хмарні сервіси.
За інформацією airSlate, у компанії понад 20 млн клієнтів, а число співробітників перевищує 700 осіб.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас