Bentley оголосила про рекордні продажі в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley оголосила про рекордні продажі в 2020 році

Фондовий ринок
654
Фірма Bentley оголосила про рекордні продажі в 2020 році. Незважаючи на те, що протягом майже чотирьох місяців завод марки в Крю не працював або працював з 50-відсотковим завантаженням через обмеження, спричинені пандемією коронавірусу, за підсумками року продажі зросли на два відсотки – до 11 206 машин.
Генеральний директор Bentley Ердіан Холлмарк зізнався, що до пандемії в компанії очікували збільшення продажів, але з урахуванням обмежень по всьому світу протягом більшої частини року досягнення рекордних показників стало «показником потенціалу марки».
У Bentley вважають, що успішний рік – результат модернізації модельного ряду і випуску оновленої Bentayga. На частку кросовера припало 37 відсотків загальної кількості продажів, внесок купе Continental GT – 24 відсотки, кабріолета Continental GT Convertible – 15 відсотків.
Регіональна статистика продажів свідчить про те, що підсумковими успіхами в 2020 році Bentley зобов’язана Китаю. У Піднебесній попит на люксові моделі британського бренду зріс на 48 відсотків, і це скомпенсувало падіння продажів у Великобританії (-22%), Європі (-18%) і Близькому Сході (-14%). Частка Китаю в загальному обсязі продажів збільшилася до 26 відсотків, це другий ринок після США (частка – 27%), оскільки європейські продажі (частка – 20%) аналітики Bentley наводять без урахування Сполученого Королівства (частка – 10%).
Бос Bentley утримався від прогнозу на 2021 рік, оскільки «багато залишається невизначеним», проте в Крю зберігають обережний оптимізм і покладають великі надії на оновлений гібрид Bentayga.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас