Huawei проінвестує 200 млн євро в будівництво заводу у Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei проінвестує 200 млн євро в будівництво заводу у Франції

Фондовий ринок
433
Компанія Huawei повідомила про вибір бізнес-парку в місті Брюмате у французькому регіоні Гранд-Ест для свого нового виробничого об’єкта в Європі.
Будівництво заводу, який займеться випуском рішень для мобільних мереж під європейських клієнтів, було анонсовано в кінці 2019 року. На сьогодні в Європі компанія вже має 23 R&D-центри, понад 100 університетів-партнерів і 3,1 тис. компаній-постачальників.
Як зазначається, інвестиції в завод складуть 200 млн євро. Він дозволить створити 300 робочих місць, а з часом кількість співробітників збільшиться до 500. Щорічний обсяг виробництва складе близько 1 млрд євро.
“Ми дуже раді співпраці з громадою Агно і регіону Гранд-Ест, що підкріплює наші наміри щодо розвитку у Франції. Ми щиро дякуємо всім, хто взяв участь у цьому проєкті», — прокоментував подію Абрахам Лю (Abraham Liu), головний представник Huawei в установах ЄС.
“Я з радістю повідомляю про будівництво заводу Huawei в Брюматі, центрі міського району Агно. Це чудова новина, що свідчить про динамічний розвиток наших прикордонних регіонів”, – заявив Жан Роттнер (Jean Rottner), президент регіону Гранд-Ест.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас