Влада Києва визначилася, скільки обєктів інфраструктури відремонтує наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Києва визначилася, скільки обєктів інфраструктури відремонтує наступного року

Казна та Політика
499
Із метою збалансованого розподілу видатків до переліку об’єктів капітального будівництва та реконструкції на 2021 рік включено 148 об’єктів міської інфраструктури.
Про це під час засідання Колегії Київської міської державної адміністрації повідомила директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник.
«До переліку включено пускові, з високим ступенем будівельної готовності, та ті об’єкти, на розробку проектної документації яких були витрачені бюджетні кошти у минулі роки. А також об’єкти, фінансування яких передбачається за рахунок Державного фонду регіонального розвитку. Мова йде, зокрема, про будівництво, реконструкцію та капітальні ремонти дорожньої мережі, мостів та шляхопроводів, метро на Виноградар, проектування лінії метро на Троєщину, будівництво мереж зовнішнього освітлення, розвиток швидкісного рейкового транспорту та паркувального простору в місті», – сказала Наталія Мельник.
Що відремонтують у Києві у 2021 році:
  • проектом Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки на реконструкцію І черги Бортницької станції аерації, технічне переоснащення заводу «Енергія» та рекультивацію полігону твердих побутових відходів № 5 в с. Підгірці у 2021 році передбачено 225 млн грн;
  • заплановані капітальні ремонти житлового фонду за програмою співфінансування 70/30, ліфтів, асфальтового покриття дворів та міжквартальних проїздів. Загалом у галузі ЖКГ до переліку ремонтів та реконструкцій внесено 978 об’єктів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
100realty.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас