Через коронавірус збанкрутував найбільший британський ритейлер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через коронавірус збанкрутував найбільший британський ритейлер

Фондовий ринок
1081
Британський ритейлер Arcadia Group, що володіє брендами одягу Topshop, Topman, Dorothy Perkins, Burton, Wallis, Miss Selfridge, Evans і Outfit, почав процедуру банкрутства.
Про це повідомляє News.sky.com.
Arcadia Group перейшла в зовнішнє управління аудиторської компанії Deloitte, яка буде шукати потенційних покупців на бренди ритейлера.
Магазини Arcadia – 444 у Великобританії та 22 в інших країнах — продовжать роботу. У Deloitte пообіцяли, що сайти брендів будуть працювати, а партнери отримають замовлені товари.
Компанія не збирається звільняти співробітників (зараз 9 тисяч працівників з 13 тисяч перебувають у відпустці).
ЗМІ називають Arcadia Group найбільшою корпоративною жертвою пандемії коронавірусу у Великобританії. Голова компанії Ієн Грабінер також пов’язав крах з пандемією, заявивши, що компанія зіткнулася з «занадто суворими» перешкодами.
Британський міністр з особливих доручень, канцлер герцогства Ланкастерського Майкл Гоув назвав історію Arcadia «трагічною», але зазначив, що керівництво компанії припускалося помилок.
Міністр у справах бізнесу, енергетики та промислової стратегії Алок Шарма разом з тим наголосив, що британський уряд підтримає постраждалих.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас