В Україні сьогодні оновили зони карантину (карта) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні сьогодні оновили зони карантину (карта)

Казна та Політика
1689
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила зони карантину в Україні. Рішення набуде чинності наступного понеділка.
Відповідне рішення комісія ухвалила сьогодні.
“Червона” зона
До цієї зони увійшли: Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів.
Дозволено продовжити роботу громадського транспорту, ТРЦ і магазинів. В Івано-Франківській, Полтавській, Харківській та Хмельницькій областях можна працювати школам, коледжам, вишам.
В Івано-Франківській, Київській, Полтавській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях продовжують працювати заклади громадського харчування.
У Житомирській, Одеській, Луганській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській областях дозволена посадка пасажирів у транспорті приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення.
“Помаранчева” зона
У цю зону увійшли: Київ, Вінниця, Луцьк, Дніпро, Авдіївка, Мукачево, Запоріжжя, Біла Церква, Кропивницький, Лисичанськ.

У цій зоні забороняється робота хостелів, турбаз і т.д. (крім готелів); розважальних закладів, ресторанів в нічний час; планових госпіталізацій в лікарні; спортзалів, фітнес-центрів, крім тих, які приймають відвідувачів з розрахунку одна людина на 10 квадратних метрів, закладів культури; – прийом нових змін в дитячі табори.
Також забороняються масові заходи за участю понад 20 осіб, робота закладів громадського харчування з 22:00 до 7:00.
“Жовта” зона. Забороняється відвідування закладів соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, які надають “кризові” послуги; проведення масових заходів за участю понад 30 осіб, робота закладів громадського харчування з 22:00 до 7:00.
“Зелена” зона
У цю зону входять всі інші регіони і міста. Масковий режим в приміщенні; соціальна дистанція в громадському транспорті. Забороняється проведення масових заходів за участю понад 50 осіб, робота закладів громадського харчування з 22:00 до 7:00, Спортивні заходи з глядачами (виняток: міжнародні матчі за погодженням МОЗ).

Страхування від коронавірусу

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас