Данська меблева компанія побудує на Рівненщині меблевий завод з інвестиціями в 11 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данська меблева компанія побудує на Рівненщині меблевий завод з інвестиціями в 11 млн євро

Фондовий ринок
896
Великий данський виробник меблів Hjort Knudsen планує побудувати в околицях Рівного завод з виробництва дизайнерських меблів з початковими інвестиціями в розмірі 11 млн євро.
Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.
Зазначається, що нове підприємство забезпечить близько 1 тисячі робочих місць. Компанія планує побудувати великий виробничий об’єкт на площах в 40 тис. квадратних метрів. У планах Hjort Knudsen створити на Рівненщині виробництво замкнутого циклу з виготовленням продукції з доданою вартістю.
«На Рівненщину заходить ще один потужний інвестор. Данська компанія Hjort Knudsen прийняла рішення про створення української філії в області. Це буде велике деревообробне підприємство. Важливо, що буде налагоджено екологічно безпечне виробництво та виготовлення продукції з доданою вартістю», – зазначив голова ОДА Віталій Коваль.
В ОДА зазначили, що підготовка до старту цього інвестиційного проекту тривала близько року.
Філія стане підрозділом Товариства Об’єднана мода України, до якого входять аналогічні підприємства у Львові, Почаєві, Великих Мостах та Бродах. Підприємства виробляють дизайнерські меблі, зокрема – крісла, дивани і т. д. Продукція Hjort Knudsen експортується в понад 11 країн Європи.

Довідка Finance.ua:

  • Hjort Knudsen – датська сімейна компанія, яка спеціалізується на виробництві меблів. Компанія була заснована 50 років тому. Раніше виробництво було налагоджено в Польщі. В Україні у компанії вже є 4 філії, на яких працюють 1300 осіб.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас