Експерт дав пораду, чи варто зараз міняти долари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт дав пораду, чи варто зараз міняти долари

Особисті фінанси
41972
Краще зараз притримати свої заощадження у валюті, оскільки курс гривні буде опускатися.
Про це розповів економічний експерт Олексій Дорошенко.
“Гривня буде опускатися, тому якщо ви, наприклад, зараз можете трошки притримати свої заощадження в іноземній валюті, то через місяць ви виграєте, через два ще більше виграєте. В будь-якому випадку. Що стосується інфляції, то інфляція, якщо ми з вами говоримо, що щось може подорожчати – нічого не буде дорожчати крім продуктів – вони будуть більш-менш ще в ціні. Плюс комунальні послуги. Комунальні послуги взагалі на першому місці. Але це ж треба за місяць ці витрати провести, тому вам потрібно зараз, все-таки вигідно якийсь час потримати валюту, якщо у вас зараз немає ніяких витрат у гривні”, – сказав Олексій Дорошенко, відповідаючи на питання, чи варто зараз міняти долари, з урахуванням того, що людям потрібно купити зимові речі.
🎬 Дізнавайтесь першими про валютні коливання на Youtube-каналі Finance.ua 🤑
Він зазначив, що інвестиціями займатися зараз теж не вигідно.
“В минулому році, ще на початку цього, хтось вкладав в ОВДП. В принципі, дуже вигідне вкладення було. Зараз, в принципі, вже ті, хто хотів, вони або квартири купили, бо в той час інвестиції йшли саме в квартири, і щось ще купили. Тобто, зараз, ось такі от інвестиційні речі – не особливо вигідні. Тому багато хто зараз, відверто кажучи, просто гроші тримають у валюті”, – додав експерт.
Ви можете збільшити свої заощадження, більше з вашого депозиту. Finance.ua домовився з банками, щоб ви могли отримати «Бонус до депозиту». Вигідну надбавку до відсотку можна оформити в три кроки.

Отримати бонус до депозиту

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас