Уряд подовжив на 6 місяців мораторій на перевірки бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд подовжив на 6 місяців мораторій на перевірки бізнесу

Казна та Політика
1074
Кабінет Міністрів продовжив мораторій на державний контроль та перевірки бізнесу, який буде діяти протягом шести місяців після закінчення карантину.
Про це йдеться в Плані пріоритетних дій уряду на 2020 рік.
Продовжили на 6 місяців після закінчення карантину мораторій на держконтроль у сфері господарської діяльності та перевірки бізнесу;
запровадження «нульової декларації»,тобто амністія капіталів;
завершення ліквідації Державної фіскальної служби, а також створення нового ефективного органу, який буде розслідувати економічні злочини.
Нагадаємо, що в Україні розробили безкоштовні онлайн-інструменти, які допоможуть малому та середньому бізнесу підготуватись до перевірок та дізнатись, як захистити свої права.
Офіс розвитку малого та середнього підприємництва створив загальний інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину: sme.gov.ua/covid19.

Довідка Finance.ua:

  • У березні уряд прийняв закон про підтримку платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції. Законом встановлено мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок з 18 березня по 18 травня 2020 року.
  • 30 квітня парламент схвалив за основу законопроект Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас