Вигравайте гроші для бізнесу від БізПозика! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Вигравайте гроші для бізнесу від БізПозика!

Особисті фінанси
374
УВАГА РОЗІГРАШ
Вигравайте 10 000, 20 000, 50 000 гривень для свого бізнесу. Заповнюйте анкету!
“БізнесПозика” — фінансова організація, яка видає короткострокові кредити ФОП і СПД, без застави та поручителів, на закупівлю товару або обладнання, розвиток або розширення бізнесу, оплату оренди та на будь-які інші потреби підприємства.
Компанія “БізнесПозика” — клієнтоорієнтована і постійно покращує сервіс для підвищення репутації. І зовсім нещодавно була запущена масштабна програма підтримки українського бізнесу “БІЗНЕСПОЗИКУ обирай — ГРОШІ вигравай”. Вона триватиме з 13.08.2020 по 11.09.2020 року. Результати будуть оголошені 18 вересня 2020.
Вигравайте гроші для бізнесу від БізПозика!
Що потрібно знати про програму?
  • У програмі можуть взяти участь представники малого бізнесу, зареєстровані як ФОП.
  • Всього є 3 призових місця і відповідні їм нагороди: 1 місце – 50 000 грн, 2 місце – 20 000 грн, 3 місце – 10 000 грн.
Щоб стати учасником програми, потрібно виконати наступні умови:
1. Заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/31OrK0A.
2. Бути зареєстрованим як ФОП.
3. Поставити лайк акційній публікації на сторінці “БізнесПозика” в Facebook або Instagram.
Переможців обере партнер “БізнесПозики” фінансовий портал Finance.ua, що володіє високим рівнем експертизи, за таким головним критерієм — реалістичність і потенційна вигода використання виграшу для вашого бізнесу.
Детальніше про розіграш можна дізнатися тут: https://bizpozyka.com/programma-podderzhky-malogo-byznesa
Чому підтримка саме підприємців?
До того, як компанія почала успішно видавати короткострокові кредити, її представники особисто спілкувалися з підприємцями і ФОПами. Вони дізналися про їх найчастіші проблеми, які були пов’язані з тим, що отримання кредиту в банку — це дуже складний, довгий, а іноді і неможливий процес. А для бізнесу дуже часто потрібні “швидкі гроші” для закриття або оплати оренди, видачі зарплати, покупки нового обладнання тощо. А кошти, які знаходяться в певний момент в обороті, неможливо використовувати.
На основі аналізу таких проблем народилася ідея створити мікрокредитну організацію для підприємців з продуктом націленим на їх вирішення. Після чого ідея реалізувалася в бізнес організацію. Компанія почала пропонувати послуги на ринку підприємців, успішно налагоджувати головні процеси і створювати мережу відділень.
Виходячи з мети організації, робити процес отримання фінансування простим, доступним і прозорим, в реальності весь процес кредитування так і здійснюється. Адже для того, щоб отримати кредит в “БізнесПозика”, потрібно всього лише ідентифікаційний код, паспорт (або посвідка на постійне проживання), а також активне ведення підприємницької діяльності, навіть без зареєстрованого ФОП / СПД або клієнт тільки почав займатися підприємництвом.
Постійна робота над програмою лояльності для клієнтів
Мета компанії “БізнесПозика” — зробити процес отримання фінансування простим, доступним і прозорим, щоб клієнти могли зосередитися на дійсно важливому — розвитку своєї справи.
Програма лояльності також включає в себе акційні пропозиції та кампанії фіндопомоги. Прикладом чого і являється програма підтримки українського бізнесу “БІЗНЕСПОЗИКУ обирай — ГРОШІ вигравай”.
Для малого українського підприємництва — це унікальна можливість саме сьогодні отримати фінансову допомогу для розвитку справи. А для компанії “БізнесПозика” — це ще один важливий крок у зміцненні своєї позиції на ринку кредитних послуг.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас