До кадастру внесли майже 32 мільйони сільгосп земель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кадастру внесли майже 32 мільйони сільгосп земель

Особисті фінанси
415
Станом на 25 серпня 2020 року до Державного земельного кадастру внесено відомості про 21,9 млн земельних ділянок загальною площею
43,8 млн га, зокрема, 14,7 млн земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 31,6 млн гектара.
Про це повідомляє пресслужба Держгеокадастру.
Також триває процес внесення відомостей до Державного земельного кадастру щодо адміністративно-територіальних одиниць: наразі із загальної кількості населених пунктів на території України за заявами органів місцевого самоврядування внесено відомості про межі 8 002 адміністративно-територіальних одиниць.
До кадастру внесли майже 32 мільйони сільгосп земель
Окрім цього впродовж минулого тижня до державних кадастрових реєстраторів надійшло 35,7 тис. заяв про реєстрацію земельних ділянок (зокрема новосформованих, утворених у результаті поділу, об’єднання та встановлення або відновлення меж), зареєстровано 27,7 тис. земельних ділянок, серед яких 31,3 тис. заяв, сформованих сертифікованими інженерами-землевпорядниками в режимі онлайн та зареєстровано 23,7 тис. земельних ділянок.

Довідка Finance.ua:

  • Правом на безкоштовну приватизацію землі сільськогосподарського призначення з 2013 по 2020 рік скористалися 445,5 тис. громадян України.
  • Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру має намір публікувати в кадастровій карті України інформацію про сплату податків з земельних ділянок.
  • Фахівці Офісу великих платників податків ДПС назвали Топ-5 помилок при заповненні декларації щодо земельного податку.

Закон про землю – що потрібно знати звичайному українцю 🌱

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас