Apple планує зробити своє виробництво повністю екологічним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує зробити своє виробництво повністю екологічним

Фондовий ринок
382
Компанія Apple повідомила про наміри припинити свій вплив на клімат за 10 років. Для реалізації плану компанія планує зменшити забруднення повітря парниковими газами на 75% та теплове забруднення на 25%.
Про це повідомляє The Verge.
За 2019 рік Apple зменшила викиди вуглекислого газу на 4,3 млн. тонн. Порівняно з 2015 роком викиди вуглекислого газу знизились на 35%. Компанія досягла цього навіть за умов збільшення об’ємів промисловості та обсягів продажу продукції, позаяк кількість викидів досі залишається на високому рівні – 25,1 мільйона тонн.
Видання зазначає, що компанії вдалося зменшити забруднення атмосфери завдяки підвищенню енергоефективності продуктів. Порівняно з 2011 роком продукція Apple споживає на 73% менше енергії.
Для досягнення поставленої мети компанія планує співпрацювати із постачальниками, які працюють на джерелах поновлюваної енергії. На сьогодні вже 70 постачальників ухвалили рішення про використання відновлюваної енергії для продукції Apple.
“Зараз бізнес має можливість побудувати більш стабільне майбутнє, яке базуватиметься на піклуванні про нашу планету, на якій ми мешкаємо”, – коментує CEO компанії Тім Кук.
Apple вважає, що такі зменшення викидів вуглекислого газу дорівнюють відмові щороку від 3 мільйонів авто.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас