Зеленський закликав запровадити податок на виведений капітал без застережень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський закликав запровадити податок на виведений капітал без застережень

Казна та Політика
2907
Президент України Володимир Зеленський в ході засідання Національної ради реформ, на якому була представлена попередня версія законопроєкту про податок на виведений капітал, зазначив, що якщо є готовність вводити в країні цей податок, то це необхідно здійснити без будь-яких застережень.
Про це повідомили в пресслужбі глави української держави.
“Будь-яку реформу, якщо ви не готові впроваджувати, – не треба чіпати. Мені здається, що якщо ми вводимо податок на виведений капітал, то вводьте. Вводьте – і все. Якщо він покращує життя людей – треба вводити. Без цих “вправо”, “вліво”, “трохи”, “спробуємо”. Мені так здається”, – цитує пресслужба Зеленського.
Зазначається, що після детального обговорення цього законопроєкту учасники засідання домовилися продовжити роботу над цим документом для його вдосконалення.

Довідка Finance.ua:

  • Якщо в Україні буде проводитися амністія капіталів, то громадянам запропонують кілька ставок виведення капіталу з “тіні”.
  • Володимир Зеленський заявляв, що амністія капіталів (нульова декларація) буде цього року. Зараз влада обговорює тонкощі нововведення, проте її модель уже розроблено, оформлено у вигляді законопроєкту, який зареєстровано в парламенті.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас