HP представила оновлений VR-шолом Reverb G2 (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP представила оновлений VR-шолом Reverb G2 (фото, відео)

Технології&Авто
392
Компанія HP представила оновлений VR-шолом Reverb G2 – це та сама модель, розроблена спільно з Microsoft і Valve. Насправді HP Reverb G2 – всього лише оновлення оригінальної моделі, що вийшла торік.
Зовні HP Reverb G2 мало чим відрізняється від оригінальної моделі. Конструкція не змінилася, за винятком кількох незначних поліпшень. По частині екранів теж кардинальних змін немає – пара дисплеїв роздільною здатністю 2160х2160 пікселів діагоналлю 2,9 дюйма кожен. Кут огляду дорівнює 114 градусам, а кадрова частота – 90 Гц. Водночас в HP Reverb G2 використовуються лінзи від Valve з можливістю регулювання відстані між зіницями. У HP запевняють, що нові лінзи в поєднанні з поліпшеними панелями повністю вирішують проблеми, через які в деяких випадках картинка була недостатньо чіткою (як ніби екран не протерли від відбитків пальців).
Програмна платформа та ж – Windows Mixed Reality (+ підтримка SteamVR).
З нового в HP Reverb G2 – поліпшені знімні навушники (знаходяться на відстані 10 мм від вуха користувача), що забезпечують більш високу якість звуку. Заявлена ​​підтримка технологій просторового звуку.
HP представила оновлений VR-шолом Reverb G2 (фото, відео)
Нова модель оснащується новою системою відстеження на основі чотирьох камер, які захоплюють рухи (шість ступенів свободи руху тіла) в 1,4 рази краще в порівнянні з оригінальною моделлю. Це повинно поставити HP Reverb G2 в один ряд у можливості відстеження з Oculus Rift S або Quest.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас