Світовий банк виділить Україні 150 млн дол. для підтримки населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк виділить Україні 150 млн дол. для підтримки населення

Казна та Політика
505
5 травня відбулася церемонія підписання кредитної угоди між Україною та Світовим банком про отримання 150 млн доларів для підтримки вразливих верств населення у період епідемії коронавірусу.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики України.
“5 травня 2020 року відбулась церемонія підписання кредитної угоди між Україною та Світовим банком для отримання додаткового фінансування у розмірі 150 мільйонів доларів США в рамках проєкту “Модернізація системи соціальної підтримки населення України” для розширення та вдосконалення соціальної допомоги сім’ям з низьким рівнем доходу”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що завдяки підписаній кредитній угоді Україна отримає, зокрема, 50 мільйонів доларів для підтримки вразливих верств населення у період епідемії COVID-19 та 100 мільйонів доларів для поліпшення рівня соціального захисту найбільш вразливих категорій населення.
“50 мільйонів доларів для посилення соціальної підтримки населення під час заходів, спрямованих на подолання пандемії COVID-19, які Україна може отримати вже у травні цього року, будуть спрямовані на підтримку найбільш незахищених категорій населення”, – йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас