OnePlus довелося скоротити більшу частину співробітників у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus довелося скоротити більшу частину співробітників у Європі

Фондовий ринок
569
Згідно з повідомленнями, китайський виробник смартфонів OnePlus прийняв рішення серйозно скоротити чисельність персоналу, що працює на Європейському ринку. Незважаючи на те, що за останні кілька років OnePlus отримав помітне зростання на місцевому ринку, бренд також зіткнувся з великими перешкодами на всій території Європи, які призвели до необхідності провести «чистку».
Джерела, близькі до OnePlus, повідомляють, що скорочення були зроблені в італійському та іспанському відділеннях ще минулого літа, перш ніж вони були повністю закриті. Останні скорочення були зроблені в підрозділах у Франції, Німеччині та Великобританії, які були зменшені з 20 членів до 3. Всі вищевказані країни представляють п’ять найбільших економік Європейського Союзу (включаючи Великобританію, коли вона ще була членом ЄС).
У заяві OnePlus йдеться, що компанія проводить звичну «стратегічну реструктуризацію в Європі». За словами одного з джерел, скорочення не торкнулися відділення в Бельгії, Данії, Фінляндії та Нідерландах – ці країни розглядаються як перспективні. Деяких співробітників попросили переїхати в Гельсінкі, який може замінити Лондон в якості нової європейської бази OnePlus.
На жаль, час для розвитку бренду на новому для нього ринку не надто сприятливий. Найпомітнішими факторами є пандемія коронавірусу, і, відповідно, збільшені витрати. Ну, і, звісно, OnePlus також сприяла своїм власним невдачам переходом від флагманів за прийнятну ціну до більш преміального сегменту.
Наразі невідомо, в якому напрямку буде розвиватися китайський бренд. Чекаємо подальших новин і офіційних повідомлень від керівництва компанії.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас