У Мінфіні відбулось засідання робочої групи з введення системи ПДВ-рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінфіні відбулось засідання робочої групи з введення системи ПДВ-рахунків

Казна та Політика
130
Учора, 11 березня 2004 року, у Міністерстві фінансів України відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з питань підготовки введення системи ПДВ-рахунків. Під час засідання, згідно з Указом Президента України та на виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів України Миколи Азарова, Мінфін разом із Мінекономіки, ДПАУ, Держказначейством, Держмитслужбою, Мінюстом, за участю Національного банку України опрацювали остаточний варіант постанови Кабінету Міністрів України, якою планується затвердити Порядок запровадження системи окремих поточних рахунків для розрахунків з ПДВ.
Нині, як повідомляє прес-служба Мінфіна, документ на візуванні у профільних міністерствах і відомствах, після чого проект постанови разом із порядком буде подано на затвердження уряду.
9 березня 2004 року Президент України Леонід Кучма підписав Указ "Про внесення змін до Указу Президента України від 1 березня 2004 року N259". Згідно з цим документом визнано за необхідне запровадження не з 1 липня, а з 1 квітня 2004 року справляння до Державного бюджету України податку на додану вартість та оборот коштів податку через окремі поточні рахунки платників цього податку в установах банків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас