В Austrian Airlines прогнозують, що ринок пасажирських авіаперевезень відновиться не раніше 2023 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Austrian Airlines прогнозують, що ринок пасажирських авіаперевезень відновиться не раніше 2023 року

Фондовий ринок
1306
В Austrian Airlines прогнозують, що в літньому сезоні 2020 року попит на пасажирські авіаперевезення складе лише 25%-50% від рівня 2019 року і повернеться на докризовий рівень не раніше 2023 року.
Австрійська авіакомпанія має намір запустити програму реструктуризації і скорочення флоту, щоб підготуватися до роботи в нових ринкових умовах. Зараз парк авіаперевізника включає 83 літака.
На даний момент Austrian Airlines проводить переговори з урядом Австрії, материнською авіакомпанією Lufthansa і іншими партнерами про підготовку до відновлення роботи.
«Світ, яким ми знову почнемо літати, буде іншим. Люди відновлять подорожі, але економіка, туризм і потреби пасажирів зміняться. Ми готуємо авіакомпанію, щоб впоратися з цим викликом», – заявив глава Austrian Airlines Алексіс фон Хенсбрех.
Авіакомпанія має намір зберегти роботу по транзитній моделі з хабом у Відні, виконуючи польоти за регіональними, середньомагістральними і трансконтинентальними напрямами.
«Наша мета – зберегти якомога більше рейсів і персоналу», — додав Алексіс фон Хенсбрех.
Однак те, наскільки буде скорочена діяльність авіаперевізника, ще тільки оцінюється і буде залежати від розвитку кризи. Уряд Австрії вже заявив, що найближчим часом не варто очікувати зняття обмежень на подорожі. Зараз австрійська авіакомпанія не виконує регулярні рейси. Вона призупинила їх вночі, 18 березня.
Останні тижні авіакомпанія зосередила свою діяльність на виконанні чартерних рейсів з різних частин світу на замовлення МЗС Австрії для евакуації австрійських громадян додому.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас