Apple попередила магазини про дефіцит iPhone через епідемію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple попередила магазини про дефіцит iPhone через епідемію

Фондовий ринок
394
Компанія Apple попередила роздрібних співробітників про нестачу iPhone. Це ще одна ознака того, що спалах коронавірусу впливає на ланцюжок поставок компанії.
За словами співробітників Apple Store, компанія нещодавно повідомила співробітникам Служби технічної підтримки в магазинах, що iPhone для заміни сильно пошкоджених пристроїв буде в дефіциті протягом двох-чотирьох тижнів.
Працівники були повідомлені в пам’ятці, що вони можуть запропонувати відправляти поштою замінені iPhone клієнтам і надавати пристрої позичальника для полегшення ситуації із затримками.
Деякі магазини Apple також помітили брак окремих частин, за словами співробітників, які просили не називати їх при обговоренні особистої інформації. Представник Apple не прокоментував ситуацію.
Додамо, коли користувач приносить пошкоджений iPhone в магазин Apple, компанія може замінити окремі деталі, такі як екран або камера. Якщо пристрій не підлягає ремонту, компанія часто надає відновлений телефон на заміну, а не абсолютно нову модель.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас