ПриватБанк отримав нагороду за передові технології року (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк отримав нагороду за передові технології року (фото)

Фінтех і Картки
717
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Також банки були номіновані на звання «Передові технології року».
Що за номінація? Кандидати на цю номінацію в 2019 році впроваджували технічні новації, щоб поліпшити якість обслуговування роздрібних клієнтів: підвищити доступність до послуг банку, скоротити час операції, документообіг, кількість візитів до відділення, розширити можливості дистанційного обслуговування.
Хто ж кращі з кращих? Бронзовим призером номінації став банк, який до цього входив тільки до п’ятірки кращих – «Восток». Друге місце за розвиток технологій банкінгу судді і всі ті, хто проголосував на сайті FinAwards, віддали Ощадбанку.
ПриватБанк отримав нагороду за передові технології року (фото)
Кращим в передових технологіях став ПриватБанк. Одними з останніх з новацій Привату стали:
  • спільно з ePayService – онлайн сервіс зарахування платежів на рахунки ПриватБанку, який дозволяє фрілансерам, вебмайстрам та ІТ фахівцям отримувати кошти в режимі 24/7;
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас