Samsung закрив завод з виробництва смартфонів через співробітника з коронавірусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung закрив завод з виробництва смартфонів через співробітника з коронавірусом

Фондовий ринок
725
Південнокорейська фабрика Samsung, на якій збирається новенький хіт продажів Samsung Galaxy Z Flip, закрита через те, що у співробітника була діагностована нова вірусна інфекція.
Південнокорейські ЗМІ повідомляють, що завод припинить роботу з 24 лютого. У пресрелізі Samsung говориться, що співробітники, які контактували із зараженим, поміщені в карантин. Завод в Гумі, Південна Корея, в основному займається виробництвом телефонів Samsung зі складаними екранами, тобто Samsung Galaxy Z Flip і Galaxy Fold, пише ixbt.com.
В цілому закриття цього заводу не сильно вдарить по продажах Samsung, оскільки більшість смартфонів компанії збирається на інших заводах, однак це засмутить потенційних покупців Samsung Galaxy Z Flip, яким доведеться довше чекати на появу нової партії на ринку.
Спалах коронавірусу в китайському місті Ухань продовжує впливати на найрізноманітніші компанії. Нагадаємо, через нього була скасована найбільша мобільна виставка Mobile World Congress, багато компаній скасували заплановані пресконференції. Китайські заводи з виробництва смартфонів та іншої електроніки працюють з відставанням від графіка, через що прогнозується зниження поставок телефонів в першому кварталі цього року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас