Милованов розповів про два напрямки реалізації програми "інвестиційна няня" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Милованов розповів про два напрямки реалізації програми "інвестиційна няня"

Казна та Політика
595
Програма “Інвестиційна няня” має два напрямки, один з яких вже запущено, зокрема, триває операційна робота. Також наразі уряд розробляє необхідні законопроекти.
Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.
“Інвестиційні няні – це два напрямки. Перший – Ukraine Invest, це структура під Кабміном. Вони виконують операційну роботу вже сьогодні. Це стосується і українських інвесторів, і глобальних. Рівні умови для всіх інвесторів”, – зазначив Милованов.
За його словами, другий етап проекту “інвестиційних нянь” – це 5 законопроектів, які зараз розробляються.
“Один з них дозволить Кабміну укладати угоди і надавати конкретні рішення, які потрібні для бізнесу. Це може бути інфраструктура, виділення землі або інші питання, які треба гарантувати, щоб інвестор міг виконувати свою роботу без зайвих перешкод”, – підкреслив міністр.

Довідка Finance.ua:

  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що інвесторам, які приватизують одне з виставлених на продаж держпідприємств, купивши його за понад 10 млн доларів, держава буде надавати податкові канікули на 5 років.
  • Зеленський заявив, що з тими інвесторами, які вкладуть в Україні понад 100 млн доларів, держава буде укладати додаткові договори, згідно з якими за кожним таким інвестором закріплять персонального радника.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас