Monobank знижує ставки за депозитами у гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Monobank знижує ставки за депозитами у гривні

Особисті фінанси
12225
Monobank знижує ставки за депозитами у гривні на 1,5-2 відсоткових пункти.
Про це повідомляє в телеграм-каналі співзасновник проекту Monobank Олег Гороховський.
«Слідом за всіма іншими українськими банками, змушені теж знизити ставки за депозитами фізосіб у гривні з понеділка… Побоююся, що з такими незвично низькими ставками у клієнтів не залишиться аргументів на користь заощаджень в національній валюті і ми побачимо серйозний попит на валюту і тиск на курс», – пише він.
Monobank знижує ставки за депозитами у гривні
За його словам, у Monobank була нормальною економіка і зі ставками на рівні 16-18% річних, але «змушені знизити процентні ставки, оскільки НБУ не любить, коли хтось виділяється».
Раніше повідомлялося, що monobank випустив нову білу картку.. Віртуальну картку можна буде відкрити миттєво, а пластикову – замовити окремо.

Довідка Finance.ua:

  • Monobank – роздрібний продукт Універсал Банку, який виник у рамках співпраці з командою Fintech Band. У межах Monobank випускаються кредитні картки для клієнтів, надається можливість розмістити депозити й отримати інші послуги.
  • 11 жовтня monobank почав випускати перші в Європі картки без номера, СVV2 і терміну дії. lifecell і monobank запустили послугу нагадування про поповнення мобільного рахунку у додатку банку.

Обрати картку monobank 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас