Податкова почне співпрацю з Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова почне співпрацю з Visa

Казна та Політика
3007
Державна податкова служба та платіжна система Visa починають співпрацю.
Про це повідомляє голова податкової Сергій Верланов у FACEBOOK.
Сторони підписали меморандум про співпрацю. Visa та податкова хочуть розвивати безготівкову економіку в Україні та підвищувати фінансову грамотність населення.
«Насправді електронні платежі мають багато переваг… І головна із них – зниження корупційних ризиків через зменшення обігу готівкових коштів. Саме тому ми з VISA запланували спільні заходи для інформування громадян про можливості безготівкового розрахунку», – коментує керівник податкової.
Нагадаємо, нещодавно в Україні запустили новий сервіс онлайн-переказів на картки ПриватБанку з платіжної картки VISA будь-якого банку світу.
Для кого буде зручний сервіс:
  • для українців, які працюють за кордоном, фрилансерів, а також родичів і друзів клієнтів банку, які проживають за кордоном;
  • також це спрощує життя батькам іноземних студентів, які навчаються в Україні, та українським волонтерам – вони зможуть вільно отримувати пожертви з-за кордону;
  • через Приват24 зможуть переказувати гроші українцям безпосередньо зі своїх карток VISA іноземці, які живуть або приїхали в Україну.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас