Motorola Razr з гнучким екраном загрожує дефіцит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola Razr з гнучким екраном загрожує дефіцит

Фондовий ринок
1786
26 січня бренд Motorola відкрив прийом попередніх замовлень легендарної розкладачки Motorola Razr з гнучким екраном. Поки що замовити розкладачку можна тільки в США – ексклюзивно у оператора Verizon і за чималі $1500. Фактичні продажі в США стартують 6 лютого. Але вже на наступний день у бажаючих замовити пристрій датою доставки було зазначено не 6 лютого, а 18 лютого. Іншими словами, продажі закінчилися, не встигнувши як слід розпочатися – запаси першої партії вичерпані. І це забавно.
Якщо пам’ятаєте, Motorola затримала початок продажів в США на місяць якраз через занадто високий попит. Цьому було офіційне пояснення. Минулого тижня Motorola повідомила про готовність почати продажі, назвавши нову дату (згадане вище 6 лютого). Тепер виходить, що Motorola намправді підготувалася не досить добре, тому що попит виявився вищим.
Таким чином виходить, або Motorola знову неправильно оцінила попит, що дивно, з огляду на те, який ажіотаж викликав анонс відродженого Motorola Razr і перенесення початку продажів. Або ж справжня причина в іншому, наприклад, в недостатньо високому відсотку виходу придатних гнучких панелей, через що виробник технічно не може виготовити досить велике число телефонів. Буквально вчора виробник попереджав, що нерівності й видимі складки в місці згину смартфона за $1500 – це нормально. Як би там не було, очевидно одне: спочатку розкладачка Motorola Razr буде в дефіциті навіть у США. Крім того, як завжди в таких випадках підвищеного попиту, активізуються перекупники, що тільки все погіршить. І скільки часу піде на вирішення проблеми і запуск продажів у тій же Європі – поки можна тільки гадати.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас