Philips переглядає структуру власності бізнесу техніки для дому в майбутньому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philips переглядає структуру власності бізнесу техніки для дому в майбутньому

Фондовий ринок
14071
Компанія Royal Philips Electronics NV переглядає структуру власності бізнесу техніки для дому в майбутньому. Річний оборот цього підрозділу досягає 2,3 млрд євро.
Компанія все більше концентрується на наданні послуг і комплексних рішень для сфери охорони здоров’я.
«За минулі роки ми значно покращили показники підрозділу Domestic Appliances, що випускає техніку для дому, що стало дуже суттєвим внеском у розвиток Philips. Однак цей бізнес не є для нас стратегічним», – заявив генеральний директор Philips Франс ван Хаутен в поширеному компанією прес-релізі.
У керівництві Philips вважають, що на продаж бізнесу, що спеціалізується на виробництві кавоварок, очищувачів повітря та іншої подібної техніки, знадобиться від 12 до 18 місяців.
Тим часом, оприлюднені компанією квартальні фінрезультати виявилися гіршими за очікування. У заключній чверті 2019 року чистий прибуток Philips склав 556 млн євро проти 673 млн євро за той же період 2018 року.

Довідка Finance.ua:

  • Domestic Appliances business – це бізнес техніки для дому, до портфоліо якого входять виключно кухонна техніка, кавомашини, пилососи, очищувачі та зволожувачі повітря, техніка для прасування.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас