Гончарук подав у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук подав у відставку

Казна та Політика
4697
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку і передав її Президенту України на підпис.
Про це голова Кабміну написав на своїй сторінці у Facebook.
“Я прийшов на посаду — виконувати програму Президента. Він для мене – зразок відкритості і порядності. Однак, щоб прибрати будь-які сумніви нашої поваги і довіри до Президента, я написав заяву про відставку і передав її президенту з правом внесення до парламенту”.
За його словами, в Кабінеті Міністрів корупції немає.
“Щодо нашої команди скажу відверто: це команда порядних людей. Саме тому я не припиню повторювати цю тезу: на топ-рівні в уряді корупції немає. Якщо якісь прояви і залишилися на нижніх рівнях, то лише тому, що ми ще не встигли до них дістатися. На жаль, через кілька місяців досить складно знищити кримінальні схеми, які вибудовувалися десятиліттями. Головне, що зупинятися ми не маємо права і не будемо! Як би цього не хотіли наші опоненти, які звикли жити в тіні. Тому вони використовують кожну можливість, щоб знищити віру людей у владу”, – зазначив прем’єр.
Він також прокоментував скандальні аудіозаписи, які з’явилися в інтернеті.
“Днями всі ви стали свідками подій, що розгортаються навколо злитих в мережу файлів, змонтованих з фрагментів записів нарад в уряді. Їх зміст штучно створює уявлення, ніби я і моя команда — не поважаємо Президента, який є нашим політичним лідером. Багатьом групам впливу, які прагнуть отримати доступ до фінансових потоків, вигідно, щоб так здавалося. Але це неправда”, – підкреслив Гончарук.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас