Компанія Samsung анонсувала смартфон для бізнесменів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Samsung анонсувала смартфон для бізнесменів

Фондовий ринок
2811
Смартфон Galaxy XCover Pro, який був непомітно представлений минулого тижня в Фінляндії, разом з Galaxy A51 і Galaxy A71, тепер отримує належне представлення від Samsung.
Samsung Galaxy XCover Pro – це надійний смартфон, орієнтований на бізнес-професіоналів і працівників на місцях. Він поставляється з Samsung KNOX для захисту важливої ​​бізнес-інформації. Galaxy XCover Pro також підтримує Samsung POS, що дозволяє використовувати телефон в точках продажу мобільних телефонів. Крім того, він поставляється з функціями, які дозволяють відстежувати інвентар і сканувати штрих-коди.
Galaxy XCover Pro має дві програмовані кнопки, які можна налаштовувати для виконання різних дій одним натисканням. Наприклад, відкрити програму і включити ліхтарик. Телефон має IP68-сертифікацію на стійкість до води і пилу і може витримувати падіння з висоти до 1,5 м. Він також може витримувати екстремальні погодні умови, що підтверджується сертифікатом MIL-STD-810G. Galaxy XCover Pro побудований на 6,3-дюймовому дисплеї FHD + Infinity, який можна використовувати в рукавичках і навіть у вологому стані.
Усередині XCover Pro встановлений Exynos 9611 SoC в парі з 4 ГБ ОЗУ. Він завантажує Android 10 і має 64 ГБ дискового простору на борту, який можна збільшити до 512 ГБ за допомогою картки microSD. Galaxy XCover Pro оснащений подвійною камерою на задній панелі – модулями 25MP f / 1.7 і 8MP f / 2.2. Для селфі і відеодзвінків в передній частині отвору для перфорації в лівому верхньому кутку є камера 13MP f / 2.0.
Samsung Galaxy XCover Pro оснащений бічним зчитувачем відбитків пальців і містить чіп NFC. Він поставляється зі знімним акумулятором ємністю 4050 мАг, який підтримує швидку зарядку 15 Вт.
Смартфон Galaxy XCover Pro надійде в продаж з 31 січня за ціною €500. Фінляндія стане однією з перших країн, яка його отримає.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас