На що дивляться українці, коли обирають кредитку? 👀 (результати опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На що дивляться українці, коли обирають кредитку? 👀 (результати опитування)

Фінтех і Картки
2984
Інструмент, що дозволяє не лише витрачати онлайн і офлайн, а й повертати частину суми, і навіть купувати в борг – все це про кредитну картку.
В Україні станом на початок грудня діють 75 банків. Кредитні картки готові запропонувати багато фінустанов. При цьому подеколи самі банківські співробітники не можуть докладно розповісти про свої продукти. Що й казати про клієнтів банків – люди часто не розуміють, на що їм варто звертати увагу при виборі кредитної картки. Колись Finance.ua торкався цієї теми в матеріалі-путівнику: Як обрати кредитну картку
Цього разу ми вирішили довідатися у наших читачів, а що для кожного з них найголовніше в кредитці? Це питання ми поставили читачам у спеціальному опитуванні.
На що дивляться українці, коли обирають кредитку? 👀 (результати опитування)
👉 Виявилося, що на першому місці «кешбек». За цей варіант проголосувало 24% респондентів.
 
Друге місце розділили варіанти: «процентна ставка за кредитом» і «ставка за кредитом на пільговий період» – по 14% тих, хто проголосував.
За ними йде «термін грейс-періоду» – 12%.
А ось четверте місце також посіли дві відповіді: «вартість річного обслуговування» і «кредитний ліміт» – по 9% опитаних проголосували за ці варіанти. 7% вказали варіант «інше».
Трохи менше – 6% – проголосувало за «розмір щомісячної комісії за кредитом». І лише 2% при виборі кредитки передусім орієнтуються «на вартість випуску».
Всього по 1% отримали варіанти: «розмір мінімального платежу», «розмір штрафів за прострочений платіж», і «безкоштовні SMS-повідомлення щодо рахунку».
Зазначимо, що наш портал давно не лише аналізує, а й підбирає абсолютно безкоштовно кредитні картки для наших читачів. Допомагаємо вибирати картки з оптимальними умовами не тільки найвідоміших (ПриватБанк, monobank, Альфа-Банк, ПУМБ), але і найдостойніших банків України.
Наприклад, чи знали ви, що у Ідея Банку (нещодавня гучна угода Dragon Capital) існує універсальна кредитка «Card Blanche White» з кешбеком до 10%, кредитним лімітом до 200 тис. гривень, безкоштовним обслуговуванням і пільговим періодом до 92 днів. А ще по картці відсутня щомісячна комісія за кредитом.

Мені підходить! Хочу замовити цю картку 🔥

Більше якісних і цікавих пропозицій щодо кредитних карток ви завжди знайдете за допомогою безкоштовного сервісу від Finance.ua. Не оминайте, ми дуже старалися зробити його максимально зручним та прозорим.

Порівняти і замовити для себе картку 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас