Нідерландський банк створює сервіс для зберігання криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нідерландський банк створює сервіс для зберігання криптовалют

Фінтех і Картки
1062
Нідерландський банк ING розробляє рішення для зберігання цифрових активів. У зв’язку з дедалі більшим інтересом до цифрових активів нідерландська міжнародна корпорація банківських і фінансових послуг ING знову прагне розширити свої послуги в індустрії криптовалют, розробивши кастодіальні рішення для зберігання цифрових активів своїх клієнтів.
Про це повідомляє Reuters.
Незважаючи на те, що проєкт все ще перебуває на ранній стадії, ING вважає, що рішення для крипто-сховищ надасть клієнтам доступ до криптовалют без будь-яких проблем з регулюванням.
ING повідомив Reuters в письмовій заяві, що вони “бачать дедалі більші можливості щодо цифрових активів як на забезпечених активами, так і на власних токенах безпеки”, додавши, що вони “особливо зосереджені на розробці технологій, що лежать в основі цифрових активів, щоб забезпечити своїм клієнтам зручний спосіб отримати доступ до сектору, що розвивається”.
ННаразі все більше фінансових корпорацій розглядають питання про те, яку вигоду вони отримають від технології блокчейна або пропонують рішення для зберігання й інші супутні послуги в криптографічному секторі. Кожна фінансова установа має свою спеціалізацію і розробила блокчейн-рішення.
Наприклад, деякі банки вже створили блокчейн-платформи для транскордонних грошових переказів і розрахунків за кредитами, щоб скоротити час обробки і вартість.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас