Київстар запропонував абонентам 2 місяці послуг у подарунок за перехід на новий тариф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар запропонував абонентам 2 місяці послуг у подарунок за перехід на новий тариф

Особисті фінанси
7595
“Київстар” на честь новорічних свят запропонував своїм абонентам як акцію до 2 місяців спілкування і мобільного інтернету в подарунок.
Про це сказано на сайті компанії.
Акція проводиться – до 14 січня 2020 року включно.
Хто може брати участь в акції – абоненти передплаченого зв’язку та контрактні абоненти-фізичні особи, які отримали персональну пропозицію змінити тарифний план (на сайті, у SMS-повідомленні, за номером 477 або в системі «Мій Київстар»).
Що зробити, щоб взяти участь в акції:
  • потрібно перейти на індивідуально підібраний тарифний план, оформивши заявку на сайті у відповідному розділі голосового меню 477 або в системі самообслуговування «Мій Київстар»;
  • назву тарифу ви можете дізнатися з індивідуальної пропозиції, якщо таку було сформовано для вашого номера.
Вартість підключення – 1 грн.
Що означає “до 2 місяців у подарунок” – абоненти контрактної форми обслуговування можуть користуватися перевагами свого нового тарифу протягом 2 місяців за 1 грн, а абоненти передплаченої форми обслуговування – протягом 8 тижнів за 1 грн.

Як поповнити мобільний без комісії

Умови акції. Щоб взяти участь в акції, потрібно бути абонентом Київстар не менше ніж 90 днів, мати хоча б одне зняття плати за послуги (для абонентів передоплати – за пакет послуг на 4 тижні, для абонентів за письмовим договором – за тарифний план на місяць).
До речі, якщо вам потрібен кредит на новенький телефон, скористайтеся спеціальним сервісом підбору кредитів від Finance.ua. Переходьте за посиланням. Обирайте зручний варіант.

Обрати кредит на телефон 📱

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас