У Києві стартував пробний перепис населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві стартував пробний перепис населення

Казна та Політика
2055
У Києві розпочався пробний перепис населення. Це підготовчий етап до проведення Всеукраїнського перепису населення 2020 року.
Про це повідомляє прес-служба Державної служби статистики м. Києва.
Пробний перепис відбудеться у частині Оболонського району Києва та Пісківській об’єднаній територіальній громаді Бородянського району Київської області.
Коли: з 1 до 26 грудня 2019 року.
Як це відбуватиметься: під час пробного перепису населення у кожному приміщенні запишуть усіх осіб, які станом на 00.00 годин з 1 грудня 2019 року проживали в ньому, враховуючи й тих, що мешкають тимчасово . Із числа тих, що постійно мешкають, запишуть також тимчасово відсутніх.
Як взяти участь (тільки для мешканців на території проведення ППН-2019):
  • 1 спосіб: 1 – 10 грудня (інтернет-раунд) – самостійно заповнити анкету (переписний лист) на спеціальному порталі в мережі інтернет ( для цього потрібно мати електронний підпис);
  • 2 спосіб: 14 – 23 грудня – надати відповіді переписувачу, який завітає до помешкання ­ і заповнить анкету (переписний лист) на планшеті;
  • 3 спосіб: 14–23 грудня – прийти до переписного відділу або інструкторської дільниці та надати відповіді на питання анкети (переписного листа) тимчасовому переписному персоналу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас