Мінцифри створить бізнес-довідник для МСБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінцифри створить бізнес-довідник для МСБ

Фінтех і Картки
369
Щоб допомогти малому та середньому бізнесу, Мінцифри створить консалтинг-зону для підприємців. Проєкт має дві складові: онлайн платформу з експертним контакт-центром та офлайн центри підтримки.
Про це Finance.ua сьогодні на FinRetail2019 розповіла заступник міністра з питань євроінтеграції в Міністерстві цифрової трансформації України Валерія Іонан.
За допомогою консалтинг-зони підприємець зможе отримувати фахову консультацію з одного з 12 різних напрямків. Починаючи від систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичнї підтримки, грантів.
Окрім того, в планах Мінцифри зробити три великих концепти в офлайні, які будуть відрізнятися своїм наповненням послуг.
«Ми говоримо про те, що в консалтинг-зонах, що будуть знаходитись у регіонах, буде можливість навчатись, протестувати свій продукт (зібрати зворотний зв’язок на свій продукт, спробувати його продати). Також там буде доступ до додаткових сервісів, розроблених спеціально для підприємців. Ці консалтинг-зони мають стати місцем зустрічі та підтримки для підприємців», – наголошує Іонан.
В онлайні це буде працювати фактично так само. Просто консультацію можна буде отримати у відеомесенджері.
“На порталі, окрім консультацій, є дві дуже класні речі: бізнес довідник для МСБ (практично як Вікіпедія, тільки для МСБ), і буде онлайн тестування бізнесу. Тест, який підприємець буде проходити хвилин 20-30. Цей тест покриватиме абсолютно всі напрямки діяльності компанії”, – зазначає заступник міністра з питань євроінтеграції в Міністерстві цифрової трансформації України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас