Анонсовано розумний годинник Xiaomi Mi Watch (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсовано розумний годинник Xiaomi Mi Watch (фото)

Технології&Авто
1049
Компанія Xiaomi офіційно анонсувала свій розумний годинник Mi Watch. Можна сказати, що це перший продукт компанії в цій категорії, раніше вона випускала лише фітнес-трекери.
Пристрій оснащений квадратним сенсорним дисплеєм, покритим захисним сапфіровим склом. Сам дисплей виконаний на базі технології AMOLED, має діагональ 1,78 дюйма і щільність розміщення пікселів 326 PPI. Корпус виготовлений з алюмінієвого сплаву з матовою обробкою. На нижній грані розташовані контакти зарядного пристрою і пульсометр.
Анонсовано розумний годинник Xiaomi Mi Watch (фото)
Справа розміщене коліщатко, яке можна використовувати для навігації по користувацькому інтерфейсу годинника. Також справа є багатоцільова кнопка і мікрофон. Зліва розташовано ще один отвір для мікрофона і вентиляційний отвір. Xiaomi пропонує знімні ремінці з фторкаучуку, які безпечні для шкіри і не викликають алергію. Існує кілька варіантів кольору, включаючи білий, синій, сріблястий і чорний.
Анонсовано розумний годинник Xiaomi Mi Watch (фото)
Розумний годинник здатен відстежувати фізичну активність, рівень серцевого ритму, рівень насичення крові киснем, фази сну. Пристрій може використовуватися під час плавання. Завдяки підтримці NFC годинник можна використовувати для безконтактних платежів. Додатково заявлена ​​можливість керування пристроями розумного дому.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас