Де в Києві нарахували понад півсотні аварійних житлових будинків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де в Києві нарахували понад півсотні аварійних житлових будинків

Нерухомість
766
У чотирьох районах Києва налічується 54 житлові будинки, які визнані аварійними, і ще 5 – визнані старими, в інших 6 районах аварійного житла немає.
Про це повідомила прес-служба КМДА.
Зокрема, в Шевченківському районі є 20 житлових будинків комунальної власності, які визнані старими і непридатними для проживання, з них один визнаний гостроаварійним. У житловому фонді комунальної форми власності району числиться 5 будинків, які визнані старими.
У Голосіївському районі налічується 1 аварійний будинок за адресою: вул. Голосіївський, 70, корпус 2. Як зазначили в РДА, будинок визнали аварійним ще в липні 2017 року через те, що він напівзруйнований вибухом. Його жителів відселили, а сама будівля відновленню не підлягає.
У Подільському районі налічується 32 будинки, визнані непридатними для проживання, з них два підлягають реконструкції, а 6 потребують відселення мешканців.
У Печерському районі аварійним визнаний один житловий будинок, розташований за адресою: вул. Васильківська, 17Б.
При цьому в КМДА уточнили, що в Оболонському, Святошинському, Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому та Деснянському районі немає визнаних аварійними будинків. Водночас, в Деснянському районі нагадали, що в 2016 році міська адміністрація прийняла рішення про початок нового будівництва для переселення мешканців так званого будинку-вбивці, розташованого за адресою вул. Мілютенка, 23А.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас