Mirror представила "розумне" дзеркало для персональних тренувань (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mirror представила "розумне" дзеркало для персональних тренувань (фото)

Технології&Авто
464
Інтерактивна фітнес-компанія Mirror оголосила про запуск персональних тренувань один на один.
Через двостороннє аудіо і відео, тренери зможуть вести користувачів через сесії, даючи зворотний зв’язок. Користувачі можуть вибирати тренерів на основі переваг тренувальної діяльності (йога, силові тренування, штанга тощо), тривалості сеансу, мотиваційного стилю тренера і розкладу.
40-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080p по вертикалі обійдеться в 1 495 доларів США, а для участі в персональних навчальних заняттях необхідна підписка на щомісячну контент-послугу, яка дозволяє вам транслювати понад 70 нових занять на тиждень. Це додатково 39 доларів на місяць, на додачу до кожного сеансу особистого тренера по 40 доларів. Екран дзеркала не сенсорний – він управляється через додаток iOS, і пристрій поки не сумісний зі специфікацією Android.
Дзеркало має 5-мегапіксельну камеру із захисною кришкою і вбудований в пристрій мікрофон. Компанія каже, що обидва активуються лише під час особистих тренувань один на один.
Mirror представила "розумне" дзеркало для персональних тренувань (фото)
Mirror є однією з перших компаній, які фактично використовують встановлені камери цих пристроїв, які досі зазвичай використовувалися тільки для того, щоб знімати і ділитися селфі після тренувань.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас