Samsung розробляє спеціальну версію Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розробляє спеціальну версію Android

Фондовий ринок
575
Нова операційна система підвищеної безпеки на основі Android буде створена Samsung спільно з німецькою компанією blacknet. 9 жовтня південнокорейський концерн повідомив про це на виставці з інформаційної безпеки в Нюрнберзі.
“Необхідні у військових цілях електронні прилади будуть обладнані складними, але інтуїтивно використовуваними системами управління даними і мовного управління, щоб забезпечити їх експлуатацію навіть у несприятливих обставинах в районах бойових операцій”, – повідомили в компанії.
При створенні нової операційної системи підвищеної безпеки на базі Android планують використовувати систему мобільної безпеки Samsung Knox. Вона дозволяє актуалізувати програми для мобільних пристроїв, зокрема, без використання Google. Також Samsung Knox надає всеосяжний захист від шкідливих програм.
Зараз у бундесвері використовують смартфони без доступу до інтернету. Про це повідомив німецький тижневик Der Spiegel. У повідомленні йдеться, що бійці отримали нові службові смартфони Samsung S8 без доступу до мережі. За даними Der Spiegel, за кілька місяців військові отримали близько 16 тис. таких смартфонів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас