Аеропорт Бориспіль розконсервував найстаріший термінал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Бориспіль розконсервував найстаріший термінал

Фондовий ринок
1533
Аеропорт Бориспіль тимчасово розконсервував термінал B для обслуговування додаткових рейсів з хасидами, які прилітають в Україну для святкування єврейського Нового року Рош ха-Шана в Умані.
За даними підприємства, хасидська програма триватиме до 4 жовтня. Тільки на прибуття аеропорт планує обслужити 93 додаткові рейси авіакомпаній El Al, Arkia Israel Airlines, Israir, SkyUp, «Джоника», «Роза Вітрів», Atlasjet Ukraine і МАУ.
Паломники, що прибувають регулярними рейсами, будуть обслуговуватися разом з іншими пасажирами в терміналах D і F.
“Ми максимально прискорили проходження обов’язкових формальностей, пов’язаних з безпекою і прикордонним контролем. Біля терміналу на гостей чекає перевірений і акредитований транспорт, що прямує прямо до Умані. До того ж у зоні вильоту терміналу передбачені точки харчування з кошерними продуктами», — розповів комерційний директор аеропорту Георгій Зубко.
Термінал B є найстарішим у Борисполі. Він введений в експлуатацію в 1965 році. У 2011 році аеропорт завершив його розширення, добудувавши нову посадкову галерею, яка значно збільшила зал вильоту. 1 грудня 2014 року підприємство закрило аеровокзальний комплекс. Всі рейси тоді були переведені в термінал D.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас