В Україні запрацювала Державна податкова служба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запрацювала Державна податкова служба

Казна та Політика
1695
В Україні офіційно розпочала роботу Державна податкова служба, яка відповідатиме за збір та адміністрування податків замість Державної фіскальної служби України.
Відповідне розпорядження Уряду від 21.08.2019 р. № 682-р було опубліковане на Урядовому порталі. Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби.
Офіційний веб-портал Державної податкової служби України www.tax.gov.ua.
Кабінет міністрів передав ДПС такі функції:
  • реалізація державної податкової політики;
  • державна політика з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування;
  • державна політика у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.
Вхід до Електронного кабінету платника податків здійснюється за новою адресою: cabinet.tax.gov.ua. Проте на час реорганізації ДФС вхід будет можливий і за старою адресою: cabinet.sfs.gov.ua.
«Ми починаємо новий етап у податковій політиці нашої держави. Нова податкова служба стане надійним партнером для підприємців, яка створюватиме сприятливі умови для ведення бізнесу в Україні, впроваджуватиме нові сервіси та забезпечуватиме рівні права всіх платників податків», – наголосив Голова ДПС Сергій Верланов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас