Виробництво iPhone на заводах в Індії обернулося невдачею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробництво iPhone на заводах в Індії обернулося невдачею

Фондовий ринок
1654
Індійська виробнича лінія Foxconn для iPhone буде робити тільки 1 млн пристроїв на рік, чого не вистачить для експорту гаджетів з країни.
Лінія Foxconn для iPhone в Індії була офіційно запущена в серпні. На жаль, з’ясувалося, що її буде обслуговувати тільки місцевий індійський ринок, пише GizmoChina.
Спочатку Apple сподівалася, що індійська виробнича лінія iPhone від Foxconn зможе врахувати як експортні ринки, так і попит на внутрішньому ринку Індії. Щоб домогтися цього, Foxconn активно домовлявся про експортні пільгові тарифи з урядом Індії. Однак чиновники відмовилися надавати пільги.
За словами компанії, експортні тарифи були сприятливими, але жвава торгова війна між Китаєм і США, на жаль, викликала проблеми. Таким чином, Apple і Foxconn вирішили продовжити виробництво в Індії, але спочатку поставляти смартфони тільки на внутрішній ринок.

Вибрати вигідний кредит на iPhone

Компанія Apple обіцяє продовжити переговори про більш вигідні ставки, але доти компанія обмежує провадження до 1 млн одиниць на рік.
Галузеві джерела відзначили, що нинішня виробнича лінія Foxconn для смартфонів у Індії була побудована для пристроїв Android, причому основна увага приділяється пристроям Xiaomi. Підраховано, що виробництво цих пристроїв може досягати більш ніж 3 мільйони одиниць, що набагато більше, ніж річний обсяг продажів Apple.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас