"Укрпошта" оскаржила заборону на закриття відділень у селах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" оскаржила заборону на закриття відділень у селах

Фондовий ринок
256
АТ “Укрпошта” подала апеляцію на рішення Окружного адмінсуду Києва про відновлення стаціонарних відділень в Чернігівській області.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Компанія оскаржує рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 3 липня у адміністративній справі про відновлення стаціонарних поштових відділень в селах з населенням менше ніж 2000 жителів у Чернігівській області та визнання протиправним і недійсним Стратегічного плану розвитку “Укрпошти” до 2021 року.
“Укрпошта” просить суд скасувати рішення Окружного адміністративного суду і ухвалити нове рішення про відмову ГО “Громадський рух Сергія Коровченка “Оновлення” в частині задоволених позовних вимог до Мінінфраструктури.
Компанія вважає, що висновки суду першої інстанції ухвалено з неповним з’ясуванням обставин і винесенням неправильного рішення.
“Укрпошта” вказує, що поштові послуги можуть надаватися не тільки в стаціонарних поштових відділеннях, а й в пересувних відділеннях.
3 липня Окружний адміністративний суд Києва за позовом громадської організації “Громадський рух Сергія Коровченка “Оновлення” визнав протиправною і недійсною стратегію “Укрпошти” в частині запровадження мобільних відділень в селах з населенням менше ніж 2000 осіб.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас