В "Укравтодорі" розповіли про перебіг будівництва ще однієї бетонної дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укравтодорі" розповіли про перебіг будівництва ще однієї бетонної дороги

Казна та Політика
2259
Тривають роботи з реалізації проекту реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп в межах Житомирської області на ділянці км 129,6 – км 151,73 (об’їзна дорога м. Житомир).
Про це свідчать дані “Укравтодору”.
Проектом передбачено розширення дороги і доведення її до технічної категорії “1-Б” (ділянка довжиною 22,3 км) з 4-смуговою бетонною проїзною частиною (2х7,5м), а також будівництво і реконструкція 4 транспортних розв’язок на різних рівнях, реконструкція 3 існуючих шляхопроводів через залізничні колії, реконструкція існуючого моста через Кам’янку, будівництво 2 пішохідних мостів, встановлення засобів освітлення і сучасних засобів організації безпеки руху.
За інформацією незалежного інженера технічного нагляду FIDIC, який контролює виконання робіт, зараз підрядною організацією проводяться роботи з відсипання земляного полотна і шару основи з кам’яного відсіву. Уже облаштовано близько третини дренажних і водопропускних труб. Проводиться робота з перенесення комунікацій.
Крім того, триває будівництво всіх чотирьох шляхопроводів, на двох з яких вже виконали більше половини запланованих робіт.
Контракт укладено в рамках проекту “Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва (пан’європейські коридори)”. Роботи виконує китайська компанія Sinohydro Corporation.
Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку, а також Європейського інвестиційного банку.
В “Укравтодорі” зазначають, що наразі це єдина ділянка траси від Києва до Рівного, яка має тільки дві смуги руху. Щодня по автодорозі проїжджає до 10 тис. автомобілів. Реконструкція автодороги та розширення її до 4 смуг дозволить водіям економити на кожній поїздці.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас