Потребу в ремонті доріг визначатимуть онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Потребу в ремонті доріг визначатимуть онлайн

Казна та Політика
507
“Укравтодор” анонсував створення онлайн-інструментів для відстеження стану дорожнього покриття та ремонту доріг.
На думку експертів, це допоможе зменшити вплив людського фактора і збільшити прозорість процесів, пов’язаних з поліпшенням стану доріг в Україні.
“Без інформаційних технологій ми не зможемо швидко рухатися далі в процесі реформування і в підвищенні якості експлуатації та будівництва доріг. Наша задача максимально спростити всі процеси на шляху до позитивного результату”, – зазначив Вадим Горюшко, директор Державного підприємства дорожнього зв’язку, інформаційного забезпечення та автоматики “Укрдорзв’язок”, яке буде адмініструвати геоінформаційну систему.
“Укравтодор” запустив геоінформаційну систему, яка буде наповнюватися інформацією про дорожнє покриття і автоматично визначати, чи потрібен ремонт дороги, скільки він може коштувати, яка стадія ремонту дорожнього покриття і хто виконує роботи.
Відповідну онлайн-карту планується представити 24 серпня 2019 року. Крім цього, планується створити карту доріг, яка буде показувати стан проїзду та дорожні роботи на тому чи іншому відрізку дороги в зимовий період.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас