Redmi презентувала «супергеройський» смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Redmi презентувала «супергеройський» смартфон

Фондовий ринок
3774
Під час анонса смартфонів Redmi K20 і Redmi K20 Pro в травні суббренд Xiaomi заявив про плани випустити обмежене спеціальне видання старшої моделі в рамках партнерства з Marvel. І ось сьогодні в Китаї відбулася офіційна прем’єра супергеройського Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition.
На відміну від версій Glacier Blue і Flame Red з незвичайними градієнтними забарвленнями задньої панелі, це обмежене видання виконано в класичному чорному кольорі, але виділяється особливим візерунком. Крім того, в комплект поставки цього смартфона виробник кладе чохол блакитного кольору з логотипом «Месників» і колекційну металеву картку. Само собою, ексклюзивний цифровий контент.
Redmi презентувала «супергеройський» смартфон
У плані характеристик супергеройський Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition нічим не відрізняється від звичайного Redmi K20 Pro. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 855, оснащений екраном AMOLED діагоналлю 6,39 дюйма без будь-яких вирізів і отворів, потрійною 48-мегапіксельною камерою, висувною фронтальною камерою роздільною здатністю 20 Мп, а також акумулятором ємністю 4000 мА•год. Смартфон Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition буде продаватися тільки в Китаї. Redmi поки що не розкрила точних даних про строки початку продажів, ціну та обсяги пам’яті.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас