Коломойський прокоментував вплив на Зеленського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський прокоментував вплив на Зеленського

Казна та Політика
1293
Мільярдер Ігор Коломойський в інтерв’ю Радіо Свобода заявив, що симпатизує президенту Володимиру Зеленському, однак відхрестився від підозр у спробах впливати на главу держави.
«Так, я йому симпатизую і бажаю удачі. І розумію, як йому нелегко», – заявив Коломойський.
У відповідь на запитання журналіста НВ про те, навіщо ж він в такому випадку створює проблеми президенту, роблячи публічні заяви про «користь» дефолту для України, мільярдер заявив: «І що від цього? […] Висловлювання Коломойського не є проблемою Зеленського. Я не офіційна особа, я не його консультант, радник, священик чи ще хтось. Я не лялькар. Ми з ним не пов’язані. Він не зобов’язаний за мене нікому відповідати».
Коломойський також звинуватив журналістів у тому, що Зеленському доводиться коментувати його заяви, «тому що ви ставите йому запитання». «Я повинен мовчати, чи що? У мене є моя думка і я бажаю її висловити», заявив бізнесмен, давши зрозуміти, що і надалі не має наміру приховувати свою думку щодо питання дефолту та інших резонансних тем.
«Це його [Зеленського] проблема. Він може відрізати ці розмови і сказати: дивіться, я не збираюся коментувати висловлювання приватних осіб. Але йому хочеться на цю тему розмірковувати, хочеться дати сигнал Заходу, що ніякого дефолту немає, – і він дає сигнал Заходу. Тобто, він користується своїми правами, – заявив Коломойський. – Він може так повернути, може так. Не захоче відповідати, може сказати: послухайте, завтра [найзаможніший українець Ринат] Ахметов висловиться, післязавтра – [мільярдер Віктор] Пінчук, потім Фірташ з Відня щось скаже. Я що, буду коментувати слова всіх цих багатіїв?»
У відповідь на репліку журналіста про те, що питання до Зеленського породжує його нещодавнє бізнес-партнерство з Коломойським, екс-власник Приватбанку заявив: «Ми не були бізнес-партнери. Ми були замовник і підрядник. Ми замовляли для телеканалу продукт, а вони [Студія Квартал 95] робили цей продукт і продавали нам його. За гроші, до речі кажучи».
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас