Девелопер "НЕСТ" має намір залучити $8 млн у латвійського банку на будівництво бізнес-центру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Девелопер "НЕСТ" має намір залучити $8 млн у латвійського банку на будівництво бізнес-центру

Фондовий ринок
334
ПрАТ “Нерухомість столиці” (“НЕСТ”), що займається будівництвом бізнес-центрів і житлових комплексів преміум- і бізнес-класу, має намір залучити кредит у Регіонального інвестиційного банку (Латвія) в розмірі $8 млн терміном на п’ять років для фінансування будівництва бізнес-центру по вул. Михайлівська, 12 в центрі Києва.
Згідно з повідомленням в системі розкриття інформації НКЦПФР, відповідний проект рішення внесено до порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів, запланованого на 18 липня 2019 року.
Так, “Нерухомість столиці” має намір укласти кредитний договір з латвійським Регіональним інвестиційним банком в розмірі $8 млн під процентну ставку не більше 11% терміном на п’ять років із забезпеченням кредиту у вигляді іпотеки незавершеного будівництва по вул. Михайлівській, 12, а також прав на земельну ділянку.
Як повідомлялося, будівництво бізнес-центру класу “А” загальною площею 14 тис. кв.м по вул. Михайлівська, 12 планувалося почати ще в 2009 році, проте компанія відклала старт на невизначений термін.
ПрАТ “Нерухомість столиці” засноване в 1997 році. За час діяльності компанія ввела в експлуатацію 570 тис. кв. м бізнес-центрів і ЖК. Портфель реалізованих проектів компанії включає ЖК “Смарагдовий”, “Пори року” та “Покровський посад”, а також шість бізнес-центрів у Києві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас