«Укрзалізниця» будує нову колію на Донбасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» будує нову колію на Донбасі

Фондовий ринок
1299
Акціонерна компанія «Укрзалізниця» продовжує ремонтно-будівельні роботи на залізничній ділянці Волноваха – Камиш-Зоря в Донецькій області, після завершення яких цей напрямок стане повністю двоколійним.
Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці» з посиланням на голову правління компанії Євгена Кравцова.
“Вона (залізнична гілка Волноваха – Камиш-Зоря – ред.) стане повністю двоколійною. У Донецькій області триває масштабне будівництво нової колії за часів незалежної історії України», – цитує прес-служба Кравцова. Згідно з повідомленням, роботи на ділянці тривали кілька років. Зокрема, залізничники вже побудували 26,9 км колії, в планах – ще 7 км.
За даними прес-служби, за три роки модернізації інфраструктури на ділянці Волноваха – Камиш-Зоря відремонтовано 84,8 км колії та 54 стрілочні переводи, що дозволило значно збільшити пропускну спроможність ділянки до 30 пар поїздів в 2018 році з 20 пар поїздів в 2016 році, зокрема вантажних поїздів – з 14 до 24 пар. Крім того, з метою модернізації залізничної інфраструктури в Донецькій області в поточному році планується виконати капітальний ремонт 6,3 км парної колії перегону Волноваха – Хлібодарівка.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас