Київський міський центр зайнятості назвав найбільш оплачувану вакансію Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський міський центр зайнятості назвав найбільш оплачувану вакансію Києва

Особисті фінанси
7198
Посада директора департаменту наразі є найбільш оплачуваною в Києві з усіх професій (за класифікатором професій). Наймані працівники цієї категорії можуть розраховувати на зарплату понад 43 000 грн.
Про це повідомили в Київському міському центрі зайнятості, який регулярно укладає перелік найоплачуваніших вакансій столиці, передає прес-служба КМДА.
Найбільш високооплачуваними спеціалістами в Києві сьогодні є директори департаментів підприємств – як державних, так і приватних у різних галузях економіки. Зокрема, у сфері телекомунікацій та банківської діяльності. Зарплатні пропозиції за вакансіями для таких топ-менеджерів мінімум утричі перевищують середню зарплату в столиці.
Попит на досвідчених керівників у столичних компаніях в умовах росту економіки лишається стабільно високим, проте пропозиція кадрів недостатня.
Як наголосили в центрі зайнятості, посада директора департаменту передбачає високий рівень професіоналізму та відповідальності, організаторських здібностей, а також наявність значного досвіду керівної роботи в конкретній сфері. Тому для роботодавця пошук таких спеціалістів завжди є досить ускладненим.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас