Робота з перспективою: куди студентам влаштуватися влітку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота з перспективою: куди студентам влаштуватися влітку

Особисті фінанси
1858
Напередодні літніх канікул аналітики платформи OLX з’ясували, яку роботу готові запропонувати молодим претендентам. Серед усіх вакансій – 63% з неповною зайнятістю, а в 74% оголошень студентам пропонують постійну роботу.
У Київській області зосереджена найбільша кількість вакансій для студентів – 39% від усіх оголошень в категорії «початок кар’єри і студенти» на платформі OLX Робота. Високі шанси також знайти роботу в Дніпропетровській і Харківській областях.
А ось студентам, які проживають в західних регіонах, потрібно докласти зусиль, щоб знайти роботу. На Тернопільщині, в Івано-Франківській, Рівненській областях і на Волині найменша кількість вакансій для студентів.
Топ-5 областей за кількістю вакансій для студентів:
1. Київська – 39%
2. Дніпропетровська – 9%
3. Харківська – 9%
4. Одеська – 6%
5. Львівська – 4%
Робота з перспективою: куди студентам влаштуватися влітку

Мої Fiнанси:

  • Молодь активно реагує на пропозиції, в описі яких згадується віддалена робота, робота за комп’ютером, щоденна оплата. Такі оголошення отримують найбільшу кількість відповідей, а роботодавці пропонують за цей вид діяльності від 200 до 800 грн на день.
  • Зайнятість пов’язана з фізичною працею також опинилася в рейтингу популярних вакансій серед студентів – частіше відгукувалися на оголошення з пошуку вантажників, кур’єрів, розклеювачів оголошень. Залежно від кількості робочих годин зарплата кур’єрів і вантажників може скласти від 200 до 1000 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас